Site Overlay

JURNAL DE RESTAURANT

Restaurante din Sectorul 4. De ce Galeto

Restaurantul Galeto a reuşit, în doi ani, să ajungă în topul restaurantelor din sectorul 4 şi a devenit redutabil în competiţia localurilor bucureştene în privinţa raportului calitate – preţ. Am adunat păreri de la cei care ne-au vizitat aici, pe strada Niţu Vasile, nr 61, am prospectat piaţa şi ne străduim de la o zi la alta să creştem calitatea serviciilor oferite. Încrederea pe care am câştigat-o încă de la prima comandă ne-a determinat să dezvoltăm un alt serviciu pentru locuitorii Sectorului 4 şi al oraşului Popeşti Leordeni: livrare la domiciliu. Suntem de puţin timp în domeniul delivery, dar asta nu ne-a împiedicat să creştem de la o zi la alta.

 

 

 

Mituri despre restaurantele de cartier

Cei mai mulţi dintre noi clasificăm restaurantele în două mari categorii : centrale şi de cartier. Dar de cele mai multe ori există tendinţa de a gândi că departajarea de mai sus ar avea legătură şi cu nivelul calităţii produselor şi serviciilor. Nimic mai fals. Restaurantele de cartier sunt de cele mai multe ori localuri în jurul cărora se construiesc comunităţi, unde clienţii vin pentru atmosferă, pentru acelaşi gust al preparatelor, pentru că sunt aproape de casa şi pot ieşi cu prieteni care nu dispun de două ore pierdute în trafic pentru a bea o cafea sau a lua prânzul în centrul Bucureştiului. Asta înseamnă că orice greşeală din restaurant poate deveni ireparabilă pentru că vorbim despre clienţi statorinici. Localurile din zonele intens traficate, cum ar fi cele poziţionate central, nu ţin, de cele mai multe ori, la o rigoare a calităţii pentru că au întotdeauna alţi clienţi.

Restaurantul Galeto din sectorul 4, este unul dintre acele locuri în care fidelizarea clientului a devenit un scop în sine, unde pretenţiile cresc tot timpul şi asta ne ţine mereu în priză. Suntem în top Restaurante din Secotrul 4, însă niciodată nu este de ajuns. Restaurantul Galeto a reuşit, prin calitate şi preţuri, să atragă oameni din tot Bucureştiul.

Cu timpul, restaurantul Galeto din Secotrul 4 a reuşit să acceadă în zona de delivery. Şi o face foarte bine. Nu o spunem noi, ci clienţii noştri 🙂

Restaurantul Galeto se află pe Strada Niţu Vasile, nr 61.

 

 

 


M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button