Site Overlay

JURNAL DE RESTAURANT

Tu ce fel de terasă cauţi în Bucureşti?

După multă aşteptare, a venit în sfârşit vremea de stat la terasă. Dar cum o alegem pe cea potrivită? De cele mai multe ori optăm pentru cea de lângă casă, mai ales în timpul săptămânii. Însă, trebuie să recunoaştem că nu este suficientă proximitatea, ci şi serviciile, atmosfera şi produsele. Noi ne-am gândit la toate astea înainte de a invita primul client să ne treacă pragul.

Galeto este un restaurant din sectorul 4 care a reuşit să aducă laolaltă oameni care s-ar bucura de o terasă colorată de multitudinea de flori care o înconjoară, unde nu lipseşte muzica bună, unde ne putem bucura împreună la evenimente sportive pe care le transmitem cu proiectoarele şi plasmele uriaşe de pe pereţi. În plus, la noi nu te plouă, nu te ninge, iar dacă ţi-e frig putem creşte rapid temperatura cu o instalaţie specială.  Iar în privinţa mâncărurilor şi preţurilor, găsiţi laudele în comentariile lăsate pe pagina de Facebook de cei care ne-au vizitat deja.

Aşadar, avem toate motivele pentru care să credem că restaurantul Galeto nu este un alt restaurant cu o terasă în sector 4, ci locul cu acea terasă în care vei mai veni cu siguranţă şi a doua oară. 

Acum, Restaurantul Galeto onorează şi comenzi la domiciliu pe raza sectorului 4 şi în Popeşti Leordeni. Puteţi comanda la numărul de telefon  0765 253 555, dar ne găsiţi şi pe Foodpanda şi pe Takeaway.

 


 

Organizare de evenimente în Sectorul 4. Tot ce trebuie să ştii

Organizarea unui eveniment necesită câţiva paşi pe care trebuie să îi parcurgi cu mare atenţie mai ales dacă îţi doreşti să fie unul memorabil. Primul pas este alegerea unui loc potrivit în funcţie de numărul de persoane şi de atmosfera pe care ţi-o doreşti. Alegerea unui local foarte spaţios poate crea senzaţia de lipsă de intimitate, ceea ce nu va fi foarte plăcut pentru invitaţii tăi.  Un alt aspect important atunci când alegem locaţia este proximitatea, mai exact, cu cât mai aproape, cu atât mai bine. De aceea sunt recomandate localurile de cartier sau de sector.

Un alt pas primordial pentru organizarea unui eveniment perfect este meniul. Restaurantul Galeto oferă o gamă largă de meniuri pentru orice tip de petrecere. Dar aşa ar trebui să se întâmple peste tot. La fel de importantă este deschiderea managerului la ideile tale, pentru că evenimentul este imaginea ta şi trebuie să aibă un anumit standard. Spre exemplu, Restaurantul Galeto a devenit un reper în organizarea de evenimente în Sectorul 4 prin calitatea produselor şi deschiderea faţă de clienţii care vor să se simtă bine în locaţia noastră.

Servirea la restaurant trebuie să fie ireproşabilă, altfel invitaţii vor fi nemulţumiţi de modul în care au fost trataţi. De aceea, în restaurantul nostru există o ţinută obligatorie, iar amabilitatea este la ea acasă. Dovadă stau chiar review-urile noastre de pe pagina https://www.facebook.com/GaletoRestaurant/ . 

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să organizezi un eveniment, fie că este vorba despre un majorat, o zi de naştere, o cununie sau un botez.

Restaurantul Galeto pune pe primul loc clientul şi ştie cât de important este ca evenimentul tău să iasă cel puţin aşa cum îţi doreşti. 


 

Reţete de post disponibile în meniul Galeto

Restaurantul Galeto, de pe strada Niţu Vasile, nr 61, Sector 4, propune celor care ţin post în Săptămâna Mare, dar şi vegetarienilor, câteva preparate pline de savoare. 

Celor care vor să regăsească gusturile din bucătăria bunicii,  le recomandăm salată de vinete, fasole bătută, varză călită şi zacuscă. Toate sunt preparate zilnic, din legume proaspete. 

Pentru fanii mâncărurilor asiatice, avem wok de legume şi wok de orez cu legume. Iar supele cremă de ciuperci şi de ardei copt se află printre cele mai bine vândute produse de post.


Restaurante din Sectorul 4. De ce Galeto

 

Restaurantul Galeto a reuşit, în doi ani, să ajungă în topul restaurantelor din sectorul 4 şi a devenit redutabil în competiţia localurilor bucureştene în privinţa raportului calitate – preţ. Am adunat păreri de la cei care ne-au vizitat aici, pe strada Niţu Vasile, nr 61, am prospectat piaţa şi ne străduim de la o zi la alta să creştem calitatea serviciilor oferite. Încrederea pe care am câştigat-o încă de la prima comandă ne-a determinat să dezvoltăm un alt serviciu pentru locuitorii Sectorului 4 şi al oraşului Popeşti Leordeni: livrare la domiciliu. Suntem de puţin timp în domeniul delivery, dar asta nu ne-a împiedicat să creştem de la o zi la alta.

 

 

 

Mituri despre restaurantele de cartier

Cei mai mulţi dintre noi clasificăm restaurantele în două mari categorii : centrale şi de cartier. Dar de cele mai multe ori există tendinţa de a gândi că departajarea de mai sus ar avea legătură şi cu nivelul calităţii produselor şi serviciilor. Nimic mai fals. Restaurantele de cartier sunt de cele mai multe ori localuri în jurul cărora se construiesc comunităţi, unde clienţii vin pentru atmosferă, pentru acelaşi gust al preparatelor, pentru că sunt aproape de casa şi pot ieşi cu prieteni care nu dispun de două ore pierdute în trafic pentru a bea o cafea sau a lua prânzul în centrul Bucureştiului. Asta înseamnă că orice greşeală din restaurant poate deveni ireparabilă pentru că vorbim despre clienţi statorinici. Localurile din zonele intens traficate, cum ar fi cele poziţionate central, nu ţin, de cele mai multe ori, la o rigoare a calităţii pentru că au întotdeauna alţi clienţi.

Restaurantul Galeto din sectorul 4, este unul dintre acele locuri în care fidelizarea clientului a devenit un scop în sine, unde pretenţiile cresc tot timpul şi asta ne ţine mereu în priză. Suntem în top Restaurante din Secotrul 4, însă niciodată nu este de ajuns. Restaurantul Galeto a reuşit, prin calitate şi preţuri, să atragă oameni din tot Bucureştiul.

Cu timpul, restaurantul Galeto din Secotrul 4 a reuşit să acceadă în zona de delivery. Şi o face foarte bine. Nu o spunem noi, ci clienţii noştri 🙂

Restaurantul Galeto se află pe Strada Niţu Vasile, nr 61.

 

 

 


M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button