Site Overlay

Delivery Sector 4. Cum te asiguri că vei primi ce îţi doreşti

Ţi s-a întâmplat vreodată să comanzi mâncare la domiciliu şi să nu fie nici pe departe ceea ce îţi doreai, fie că erau porţiile prea mici, mâncarea rece sau fără gust? Din cauza asta am decis să schimbăm noi regulile şi să demonstrăm că putem face livrări în Sectorul 4 şi în Popeşti Leordeni la un alt standard al calităţii. Galeto este unul dintre cele mai importante restaurante din Sectorul 4 şi a reuşit să păstreze aceeaşi calitate şi în privinţa livrărilor la domiciliu. 

Pentru a te asigura cu primeşti ceea ce îşi doreşti, este important să fii atent la anumite detalii. Caută fotografii cu produsele preparate la restaurantul de unde comanzi. Dacă nu au doar titlu de prezentare şi sunt arătoase, atunci şansele de a primi ceva pe placul tău cresc considerabil.

Pentru a te asigura că locaţia este una curată, ar fi bine să citeşti câteva recenzii, fie pe Google, fie pe pagina de Facebook. 

Un aspect la fel de important este aspectul livratorului. Este importantă imaginea lui pentru a şti câte ceva despre cum este restaurantul în care au fost preparate produsele. 

Galeto vă pune la dispoziţie întreaga ofertă din meniul restaurantului şi pentru delivery. 

Meniul poate fi consultat acum şi pe pagina de Facebook.

Acum ne găsiţi şi pe Instagram! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button