Site Overlay

Tu ce fel de terasă cauţi în Bucureşti?

După multă aşteptare, a venit în sfârşit vremea de stat la terasă. Dar cum o alegem pe cea potrivită? De cele mai multe ori optăm pentru cea de lângă casă, mai ales în timpul săptămânii. Însă, trebuie să recunoaştem că nu este suficientă proximitatea, ci şi serviciile, atmosfera şi produsele. Noi ne-am gândit la toate astea înainte de a invita primul client să ne treacă pragul.

Galeto este un restaurant din sectorul 4 care a reuşit să aducă laolaltă oameni care s-ar bucura de o terasă colorată de multitudinea de flori care o înconjoară, unde nu lipseşte muzica bună, unde ne putem bucura împreună la evenimente sportive pe care le transmitem cu proiectoarele şi plasmele uriaşe de pe pereţi. În plus, la noi nu te plouă, nu te ninge, iar dacă ţi-e frig putem creşte rapid temperatura cu o instalaţie specială.  Iar în privinţa mâncărurilor şi preţurilor, găsiţi laudele în comentariile lăsate pe pagina de Facebook de cei care ne-au vizitat deja.

Aşadar, avem toate motivele pentru care să credem că restaurantul Galeto nu este un alt restaurant cu o terasă în sector 4, ci locul cu acea terasă în care vei mai veni cu siguranţă şi a doua oară. 

Acum, Restaurantul Galeto onorează şi comenzi la domiciliu pe raza sectorului 4 şi în Popeşti Leordeni. Puteţi comanda la numărul de telefon  0765 253 555, dar ne găsiţi şi pe Foodpanda şi pe Takeaway.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button