Site Overlay

Restaurantul Galeto. De ce să vii la noi?

În zilele noastre, timpul alocat nouă şi familiei este tot mai puţin şi ne dorim ca acele clipe dedicate relaxării să fie de calitate. Asta a fost ideea care ne-a impulsionat să creăm în sectorul 4 un altfel de restaurant. Ne-a plăcut ideea de a avea clienţi fideli, de a crea o atmosferă relaxantă şi prietenoasă în care să ne surprindem clienţii cu mâncăruri gustoase în cantităţi generoase.

Galeto are una dintre cele mai frumoase terase din sectorul 4 şi ne bucurăm că laudele au venit atât din partea clienţilor fideli, cât şi din partea celor care ne-au vizitat pentru prima dată. 

Ne-am bucurat că am fost vizitaţi de critici din domeniul Horeca şi am primit aprecieri sincere pentru ceea ce am reuşit să facem. 

De ce să vii la Galeto? Pentru că avem produse de calitate la preţuri pentru toate buzunarele, pentru că vei fi servit aşa cum îţi doreşti, pentru că avem muzică de calitate, pentru că experienţa ne ajută să înţelegem ceea ce vrei de la un restaurant din apropierea casei tale. 

Acum restaurantul Galeto face şi livrări la domiciliu în sectorul 4 şi în Popeşti Leordeni. Puteţi comanda la numărul de telefon  0765 253 555, da şi pe Foodpanda şi pe Takeaway.

Ne găsiţi pe strada Niţu Vasile, nr 61.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button