Site Overlay

Unde ieşim în Sectorul 4

A venit vara şi odată cu ea s-a stârnit în noi şi pofta de a lenevi pe o terasă măcar o oră după o zi grea de muncă în care gândul a zburat de nenumărate ori la concediu. Şi vrem şi o terasă în apropierea casei şi atmosferă placută şi mâncare bună şi preţuri decente şi atmosferă de vacanţă şi multe altele.

Găsirea unui asemena loc nu este imposibilă. Restaurantul Galeto are acum una dintre cele mai vii terase din Sectorul 4. Este restaurantul în care găsim toate cele de mai sus şi multe alte lucruri în plus care ne fac să uităm de tot ce a fost urât peste zi. Terasa a devenit acum o grădină plină  de flori, culori, unde se aude doar muzică bună. Cât despre mâncare şi băutură, vă recomandăm să vă convingeţi singuri. 

Iar dacă timpul nu vă permite să ajungeţi la noi, dar vreţi o masă de prânz care să vă îndulcească ziua, trebuie să ştiţi că Restaurantul Galeto are acum cel mai bun delivery din Sectorul 4. Consultaţi meniul pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook  şi sună la 0765. 253. 555. Comanda va ajunge totdeauna la timp, iar preparatele vor fi fierbinţi şi gustoase.

ENJOY! 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button