Site Overlay

Restaurantul Galeto, locul unde găseşti trei mâncăruri cu totul speciale

Restaurantul Galeto din Sectorul 4 este, dincolo de o locaţie pentru toate vârstele şi gusturile, un loc cu mâncăruri speciale. 

Unul dintre preparatele noastre de top este, aşa cum spune şi numele restaurantului, Galeto al forno cu cartof copt. El ne-a adus cele mai multe laude din partea celor care l-au încercat, fie simpli pofticioşi, ori experţi în domeniul culinar. Tot ei ne-au spus că merge de minune cu sticlă de vin alb sec sau combinat cu apă minerală. 

Tot la noi veţi găsi un muşchi de vită a la chef cum rar s-a întâmplat să vedeţi şi să gustaţi. Din păcate, reţeta rămâne secretă până ce anjungeţi în locaţia noastră  pe Niţu Vasile nr 61.

Iar pentru cei care cred că nu există legumă mai bună ca porcul, le recomandăm cu toată deschiderea cotletul de porc a la chef, preparat cu un sos special şi cu garnitură de cartofi după o reţetă numai de al nostru chef ştiută.

Dacă ţi s-a făcut poftă de una dintre recomandările noastre, dar timpul nu îţi permite să ne vizitezi, trebuie să îţi spunem că avem cel mai bun delivery din Sectorul 4. Suna la 0765.253.555 sau comandă de pe Food Panda , ori de pe Take Away şi venim la tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button