Site Overlay

Galeto este despre calitate ridicată la prețuri de cartier

Dacă ai ajuns în Sectorul 4 este musai să ne vizitezi. De ce? Pentru că meriți să te relaxezi într-un loc cu totul special, unde vei avea parte de o experiență plăcută care îți va schimba părerea despre restaurantele de cartier. Punem suflet în tot ceea ce facem și apelăm la specialiști pentru ca toți clienții noștri să fie mulțumiți. Suntem printre puținele restaurante din București cu terasă în care se păstrează permanent o temperatură constantă, unde nu te plouă deși este în aer liber și nici soarele puternic nu creează un disconfort.

Galeto este singurul restaurant din sectorul 4 care deține o rețetă cu totul specială de cocoșel la cuptor. Tot aici, găsești mâncăruri alese în porții mari, dar la prețuri mai mult decât accesibile.

Ai auzit despre terasa din sectorul 4 unde se văd cel mai bine competițiile sportive? Ei bine, despre noi este vorba! Ne-am dotat cu proiectoare și plasme pentru ca tu să te bucuri de o atmosferă așa cum ai visat-o.

Te așteptăm pe strada Nițu Vasile, numărul 61, să te bucuri de tot ceea ce Galeto oferă clienților și să continui tu lista cu motive pentru care merită să spunem că suntem cei mai buni din sectorul 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button