Site Overlay

Artista Laura Zapata, sora Thaliei, a ales să petreacă o seară la Galeto

Este una dintre cele mai iubite actriţe şi interprete din Mexic, a jucat în zeci de filme şi telenovele celebre. Laura Zapata, sora cunoscutei actriţe Thalia, a ajuns în România pentru a susţine câteva concerte. Am fost onoraţi de faptul că starul cinematografiei mexicane a ales să îşi petreacă o seară pe terasa restaurantului nostru. Da, Laura Zapata a ales, în locul restaurantelor de fiţe din centrul Capitalei, să vină la noi, pe strada Niţu Vasile, nr 61, din sectorul 4 pentru a savura preparatele noastre proaspete şi delicioase.

Artista internaţională a ales să guste din preparatele româneşti din meniul nostru şi a ne-a lăudat fiecare fel de mâncare. A gustat zacuscă de casă, fasole bătută, şuncă şi ceapă, hamsie cu mujdei, telemeaua de oaie şi au fost lăudate fără nicio excepţie. A ţinut să fotografieze ciorba de burtă şi să ne spună că nu a mâncat nicăieri papanaşi mai gustoşi decât cei făcuţi la noi, la restaurantul Galeto.

Si nu a venit singură, ci alături de interpretul internaţional de muzică latină Radhu. Am râs, am cântat, am vorbit despre bucătăria românească şi am primit laude pentru colţul de rai pe care l-am creat în Sectorul 4.

Mulţumim, Laura Zapata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button