Site Overlay

Delicii de vară de la Galeto

 Am adus valurile de aer rece şi umed pe terasă şi am reuşit să ne împotrivim caniculei. Astfel, restaurantul Galeto de pe strada Niţu Vasile, nr 61, a devenit unul dintre cele mai frecventate localuri din sectorul 4. Însă atmosfera şi clima plăcută sunt doar o mică parte din surpriza pregătită pentru clienţii noştri.

Pentru pofticioşi şi restul iubitorilor de experienţe plăcute, restaruantul Galeto a pregătit delicii de vară atât în zona mâncare cât şi în cea de licori recomandate la vremuri însorite. 

Să începem cu apertivul. Pentru cei care preferă legumele, Galeto este locul în care se prepară zilnic cea mai bună salată de vinete cu roşii, dar şi o fasole bătută de zile mari. Cât despre zacusca de casă, nici nu mai încape îndoială să există ceva mai bun şi mai natural. 

O altă categorie la care suntem campioni în sectorul 4 sunt salatele. Dintre toate, cea mai comandată şi lăudată este salata Galeto, care conţine, printre altele, piept de pui caramel, blue cheese, struguri, măr şi un dressing special. Restul ingredientelor le aflaţi din meniu şi le savuraţi doar la noi. 

Pentru cei care cred că nu există legumă mai bună decât carnea, avem o varietate de preparate din care vă vom spune doar câtva nume care să vă facă să înghiţiţi în sec: Frigărui de berbecuţ cu sos de iaurt, usturoi şi mentă,  coaste de porc marinate cu sos BBQ şi cartofi wedges condimentaţi, ciolan afumat cu varză călită şi iahnie de fasole. 

Vă place berea? Ce aţi spune de un meniu care cuprinde nu mai puţin de 16 feluri de băuturi din hamei la sticlă plus alte trei la draft? Cei care preferă băutura zeilor trebuie să afle că avem vinuri de la şase crame, cele mai bune şi cunoscute din România. Despre limonade şi cocktailuri, vă vom invita să le vedeţi în fotografiile postate pe pagina nostră de Facebook pentru că altfel va suna a laudă. 🙂

Vă aşteptăm în locul în care prima experienţă va duce, în scurt timp, la obişnuinţă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button