Site Overlay

Restaurant Galeto. Oferta lunii august pentru evenimentul tău

În luna august, restaurantul Galeto îți vine în întâmpinare cu oferte speciale pentru organizarea de evenimente, fie ele botezuri, nunți, zile de naștere, onomastice sau majorate. Nici nouă nu ne plac lucrurile impuse și de aceea suntem deschiși să gândim împreună cu tine meniul pentru evenimentul pe care îl vei avea. Avem o multitudine de meniuri și oferte valabile toată luna august. Pentru că lucrăm de ani buni în această industrie, știm cât de important este pentru client atât calitatea cât și prețul.

Astfel, dacă evenimentul tău este unul cu un număr considerabil de invitați și dorești un meniu standardizat, trebuie să știi că ne-am pregătit deja cu oferte care includ până la patru feluri de preparate dintre cele mai gustoase. Iar dacă vrei ceva în plus sau un meniu mai restrâns, suntem aici să îți oferim varianta perfectă.

Știm cât de important este pentru tine să ai libertatea de face un eveniment pe gustul tău și nu al celor de la restaurante. De aceea îți oferim oportunitatea de amenajare a spațiului așa cum îți dorești, posibilitatea de a aduce DJ și multe alte lucruri care te fac să te simți fericit și mulțumit.

Pentru a afla despre ofertele lunii august sună la 0765 253 555. Restaurantul Galeto se află pe Strada Nițu Vasile, nr 61, Sector 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button