Site Overlay

Ce ți-am pregătit în această toamnă

Dacă până acum am vorbit numai despre terasă, odată cu venirea toamnei, trebuie să spunem ceva și despre restaurantul nostru care acum arată cu totul diferit.

Deși ne place să vorbim mai mult despre calitatea preparatelor noastre, credem că a venit momentul să spunem ceva și despre atmosfera din restaurantul Galeto.

În afara meniului, acum, la început de toamnă, am adus o serie de modificări localului nostru pentru ca experiența ta să fie una cât se poate de plăcută. Așteptăm părerea ta despre noile modificări pe care le-am făcut, însă nu le vom descrie aici pentru că trebuie să vii și să te convingi cu ochii tăi. Cert este că suntem mai pregătiți ca oricând să organizăm cele mai tari petreceri, fie că vorbim de nunți, botezuri, zile de naștere sau corporate.

Totodată te așteptăm să descoperi noutățile din noul meniu Galeto și să povestești despre ele oriunde vrei. Până îți vei face timp să ne vizitezi, nu uita că poți comanda oricând preparate la tine acasă, ori la birou. Avem un serviciu de delivery care ne face să fim mândri că vei primi mâncarea caldă. Suna la 0765 253 555 și comandă tot ce îți face cu ochiul din meniul nostru afișat pe pagina noastră de Facebook, pe site, pe Food panda și pe Takeaway.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button