Site Overlay

De ce este Galeto locaţia ideală pentru petreceri

Atunci când ne-am gândit să transformăm restaurantul Galeto într-o locaţie pretabilă pentru evenmente precum botezuri, petreceri corporate, cununii civile şi zile de naştere, am dorit să fie ceva cu totul special. Mai exact să aducem câteva servicii care să facă diferenţa. Şi pornind de la dorinţele cleinţilor noştri am reuşit să ne atingem scopul. Acum, îţi putem oferi o varietate de meniuri pentru petrecerea ta, suntem deschişi la propuneri şi schimări în privinţa preparatelor, îţi oferim posibilitatea de decora tu restaurantul aşa cum îţi doreşti pentru evenimentul pe care urmează să îl aniversezi.

Tot la capitolul dorinţe îndeplinite, nu i-am uitat nici pe fumători şi am creat o terasă încălzită perfectă pentru acestă perioadă.

Mai mult, trebuie să ştii că punem mare preţ pe fericirea ta şi te ajutăm chiar şi cu playlisturi pe placul tău şi servicii de servire de înaltă calitate.

Pentru a afla mai multe motive pentru care merită să organizezi evenimentul special din viaţa ta la Galeto, noi te invităm să ne faci o vizită pe Strada Niţu Vasile, nr 61, Sector 4, Bucureşti. Te aşteptăm cu o cafea bună şi trebuie să ştii că deschişi la propunerile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button