Site Overlay

Restaurant Sector 4. Galeto îți oferă surpriza de la jumătatea săptămânii

Acum, că este jumătatea săptămânii de lucru, suntem siguri că ți-a zburat puțin gândul la câte mai ai de tras până vine weekendul. Noi îți propunem să trăiești în fiecare zi ca și cum ar fi sâmbătă. Fă-ne o vizită pentru că la noi este tot timpul aceeași atmosferă plăcută de weekend. Sună o persoană dragă și invit-o să luați masa împreună după job și vei simți că timpul se dilată, că ziua nu a trecut fără să o simți. Alan D. Wolfelt spunea că “Mâncarea este simbolul dragostei atunci când cuvintele nu sunt adecvate”.

Galeto este unul dintre cele mai bune restaurante din Sectorul 4 și oferă tot timpul surprize culinare. Vino și alfă ce îți recomandăm astăzi.

În plus, avem și cel mai bun delivery în Sectorul 4 și Popești Leordeni. Îți livrăm acasă sau la birou orice îți dorești din meniul nostru.

O altă surpriză pregătită de Galeto este meniul zilei. Sună la noi și întreabă ce avem astăzi pentru tine la un preț cu totul special.

Iată câteva citate care îți vor face ziua mai frumoasă și te vor determina să te gândești la propunerea noastră:

“Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare.” – George Bernard Shaw

“Nu poti sa gandesti bine, sa iubesti bine, sa dormi bine, daca nu ai cinat bine.” – Virginia Woolf

 “Daca iti doresti cu adevarat sa iti faci un prieten, mergi acasa la cineva si mananca alaturi de persoana respectiva…oamenii care iti ofera mancare iti ofera si inima lor.” – Cezar Chavez

Tag: restaurant sector 4, terasa sector 4, delivery sector 4, delivery Popești Leordeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button