Site Overlay

Galeto are casă nouă pe Facebook. Ce zici de un like?

Uneori o schimbare este binevenită. Ne-am gândit să creăm o nouă pagină de Facebook pentru tine. Unul dintre principiile pe care le-am urmărit din prima zi în care am deschis ușa clienților noștri a fost crearea unei comunități pe care să nu o dezamăgim niciodată, iar rețelele de socializare ne-au ajutat să fim tot timpul aproape de voi.

Așadar, pe noua pagină de Facebook, numită Galeto Restaurant , vei găsti toate nouățile culinare ale celui mai iubit restaurant din sectorul 4, anunțuri despre evenimentele de restaurantul nostru, fotografii cu preparatele delicioase și ochioase și articole despre ceea ce avem să-ți oferim. Așa că like-ul tău pe noua pagină de Facebook ne-ar ajuta să te ținem la curent cu ceea ce facem pentru ca tu să ai parte de o experiență cât mai plăcută.

Restaurantul Galeto se află pe Strada Nițu Vasile, numărul 61, în Sectorul 4. Pentru delivery în Popești Leordeni și în Sectorul 4, te invităm să ne suni la numărul de telefon: 0765 253 555. Același număr este valabil și pentru rezervarea restaurantului pentru orice eveniment important din viața ta.

Te așteptăm la Galeto și pe nouă noastră pagină de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button