Site Overlay

Bucură-te de cocktail-urile verii!

Restaurantul Galeto ți-a pregătit surprize culinare și licori magice care te vor face să te bucuri din plin de viață și de vară!

Te așteptăm pe terasa noastră de pe Nițu Vasile nr 61, pentru a savura cele mai bune cocktailuri din cartier. Sunt reci, fresh și cu arome care te vor duce cu gândul la cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Și pentru a te convinge că suntem cei mai buni, ne-am gândit să te bucurăm cu câteva fotografii 100% reale cu băuturile pe care le pregătim pentru clienții noștri. Mai mult, trebuie să știi că am găsit și cele mai bune soluții pentru a combate căldura de afară și de a face să te simți în siguranță.

Uite cum arată un Hugo, cocktail-ul perfect pentru zile fierbinți! Așteptăm să ne spui părerea ta după ce îl vei savura!

Una dintre cele mai cerute băuturi pe timp de vară este Aperol Spritz. Însă puțini sunt cei care știu să îl facă după rețeta adevărată. La noi îl găsești așa cum “scrie la carte” și îți garantăm că nu îl vei uita niciodată!

Cât despre preparatele noastre, aici este mult de povestit și cred că cel mai bine ar fi să vii și să te convingi singur că Restaurantul Galeto este cea mai bună alegere!

Așa că nu fii trist dacă nu ai plecat încă la mare sau la munte, pentru că poți avea parte de experiențe de neuitat chiar și în București, atât timp cât alegi locul potrivit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button