Site Overlay

Delivery Sector 4. Galeto, alegerea perfectă

Restaurantul Galeto ocupă astăzi o poziție binemeritată în topul preferințelor atunci când vorbim despre delivery în sectorul 4. Și totul se datorează vouă, celor care ați ales preparatele noastre și ați fost mulțumiți de calitatea pe care punem atât de mult preț.

Astăzi, suntem mai pregătiți ca oricând să facem față comenzilor și exigențelor voastre datorită permanentei dezvoltări și perfecționării serviciilor oferite.

Punem la dispoziție o gamă largă de preparate special creată pentru ai mulțumi pe toți cei care preferă mâncarea tradițională, mediteraneană sau chiar chinezească. Venim în întâmpinarea celor care se dau în vânt după bucătăria italienească și le propunem diverse tipuri de paste de casă și salate pe care nu le vor mânca în niciun alt restaurant din sectorul patru. Iar pentru cei care nu concep o masă fără desert, recomandăm o porție de papanași pe care îi preparăm într-un mod cu totul special.

Și pentru că vremurile ne țin încă în imposibilitatea de a deschide restaurantul de pe Nițu Vasile, primim cu drag comenzile voastre la tel: 0765253555, pe site-ul galeto.ro, pe takeaway.ro, foodpanda.ro și glovo.ro.

Restaurantul Galeto face livrare la domiciliu în Sector 4 și în Popești Leordeni.

Să aveți un an delicios! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button