Site Overlay

Cauți un restaurant deschis în sectorul 4? Te așteptăm la Galeto

Restaurantul Galeto de pe strada Nițu Vasile, nr 61, din sectorul 4, vă invită, începând de vineri, 22.01.2021, în locație pentru a ne bucura, în siguranță, de atmosfera care ne-a lipsit atât de mult. Așadar, dacă vei căuta un restaurant deschis în sectorul 4, la noi va fi ușa deschisă.

Ne-am bucurat în toată această perioadă de mesajele de încurajare primite și mai ales că ați continuat să comandați preparatele pe care le oferim. Așa am ajuns să dezvoltăm un serviciu de delivery de calitate și să luăm decizia de a redeschide restaurantul după câteva luni bune în care măsurile autorităților pe timp de pandemie ne-a ținut departe de voi.

Deși vom fi printre puținele restaurante deschise din sectorul 4, trebuie să știți că vom păstra în continuare aceeași rigoare atunci când vine vorba de siguranța clienților noștri.

Așadar, dacă vă este dor de noi, știți unde ne găsiți. 🙂 Iar dacă timpul nu vă permite să ne faceți o vizită, atunci rămâne să vă oferim în continuare preparatele dorite prin serviciul de delivery care s-a extins acum în și mai multe zone.

Găsești mai multe informații despre zona de livrare AICI.

Pentru a comanda poți suna direct la tel: 0765 285 555 , poți accesa site-ul nostru galeto.ro, dar ne găsești și pe alte aplicații precum, takeaway.ro, foodpanda.ro, glovo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button