Site Overlay

Restaurant sector 4. Galeto, locul perfect pentru luat masa

Cauți un restaurant în sectorul 4 unde să mănânci ceva bun de tot și să ai parte și de o atmosferă aparte, ei bine, Galeto îți oferă toate astea și ceva în plus.

Situat pe str. Nițu Vasile, la numărul 61, Galeto îți pune la dispoziție, pe lângă incinta restaurantului, o terasă încălzită, luminoasă și dotată cu tot ceea ce își poate dori un client. Și nu ne mândrim doar cu mai frumoasă terasă încălzită din sectorul 4, ci și cu preparatele delicioase gătite de bucătarii noștri cu o vastă experiență în bucătărie.

Mai mult, noi, cei de la restaurantul Galeto, am făcut tot posibilul pentru a transforma locația noastră într-una sigură pentru sănătatea clienților noștri, în ciuda vremurilor ciudate pe care le trăim.

Restaurant sector 4

Vă așteptăm zilnic, între orele 10:00-21:00, să ne vizitați și să vă bucurați de o masă pe cinste la Galeto, din sectorul 4.

În continuare poți comanda orice îți dorești din meniul nostru la telefon: 0765 253 555, pe galeto.ro, pe foodpanda.ro, takeaway.ro sau glovo.ro. Oferim delivery în sectorul 4, sectorul 5, sectorul 3, Popești Leordeni Vest și comuna Jilava.

Programul pentru livrări la domiciliu este de luni până duminică, între 11.00 și 02.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button