Site Overlay

Cauți un restaurant pentru evenimente în sector 4? Galeto este alegerea perfectă!

De cele mai multe ori, căutarea unei locații potrivite pentru un eveniment poate deveni o povară din cauza calității serviciilor, a prețurilor sau a exigențelor impuse de proprietarii localurilor. Pentru ca știm cât de important este să iasă totul perfect, noi, cei de la Restaurantul Galeto, avem oferte excelente și deschidere la propunerile clienților.

Așadar, dacă ești în căutarea unui restaurant pentru evenimente în sectorul 4, fie că vorbim de botezuri, cununii, majorate, petreceri corporate sau zile de naștere, restaurantul Galeto vă așteaptă într-o locație care oferă 50 locuri, o terasă spațioasă acoperită și încălzită și un restaurant modern gata să oferă o experiență de neuitat clienților noștri.

Mai mult, Galeto oferă celor care intenționeze să organizeze un eveniment posibilitatea de a alege dintr-o varietate de meniuri special gândite pentru a oferi un raport calitate-preț foarte bun. Însă vom fi la fel de încântați să ne pliem pe dorințele clientului, astfel încât să fie absolut sigur că evenimentul său va ieși așa cum a visat.

Restaurantul Galeto se află pe strada Nițu Vasile, nr 61, Sector 4, Bcurești.

Pentru rezervări și organizări de evenimente vă punem la dispoziție numărul de telefon: 0765 253 555.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button