Site Overlay

Delivery sector 4. Galeto are o ofertă pentru tine

Restaurantul Galeto a fost printre primele restaurante care au implementat serviciul delivery în sector 4 și nu s-a oprit nicio zi din a oferi clienților săi preparate gustoase și proaspete. Astăzi, am reușit să dublăm numărul livratorilor și să extindem și mai mult zona în care putem onora comenzi. Așadar, acum oferim delivery în Sectorul 3, în Popești Leordeni și în Jilava.

Și pentru a ne găsi ușor, am pus la dispoziție numărul de telefon 0765 253 555, site-ul nostru galeto.ro, dar suntem prezenți și pe aplicații precum foodpanda.ro, takeaway.ro, glovo.ro sau livrămazi.ro.

Din această lună Restaurantul Galeto a venit și cu o nouă ofertă pentru cei care doresc livrare la domiciliu. Mai exact, la fiecare comandă telefonică la numărul de mai sus, vei primi un discount de 10% din valoarea notei, exceptând comenzile care implică meniu zilei care este deja la un preț special.

Iar dacă îți dorești să mănânci ieftin, mult și bun, îți punem la dispoziție meniul zilei care este compus din ciorbă, fel principal și desert și costă doar 19,5 lei.

Începând din această lună, Restaurantul Galeto a deschis pentru tine restaurantul și terasa încălzită de pe strada Nițu Vasile, nr 61, Sector 4.

Te așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button