Site Overlay

Delivery în sector 4. I-ați o pauză pentru ceva gustos!

Știm că “munca înnobilează omul”, dar suntem siguri că o pauză pentru o masă gustoasă poate aduce oricând o stare mai bună și energia necesară pentru a face față provocărilor. Și dacă îți dorești preparate delicioase servite calde la birou sau acasă, atunci îți stăm la dispoziție. Restaurantul Galeto oferă delivery în sector 4, dar și în comuna Jilava, Popești Leordeni și o bună parte din Sectorul 3.

De ce să comanzi la noi?

Pentru că ținem la calitatea ingredientelor folosite, pentru că livrăm preparate gustoase rapid în zona pe care o acoperim, pentru că avem experiență de peste 10 ani în domeniu, pentru că ai 10% reducere la fiecare comandă telefonică și pentru multe alte motive pe care te lăsăm pe tine să le completezi.

În top restaurante din sector 4

Iar dacă ai chef să ieși la masă, te așteptăm la restaurantul nostru de pe strada Nițu Vasile, nr 61. Restaurantul Galeto este unul dintre acele restaurante din sector 4 care oferă clienților și o terasă încălzită perfectă pentru iubitorii de lumină naturală.

Pentru delivery în sector 4, dar și în celelalte zone menționate mai sus, ne puteți contacta la tel. 0765 253 555, pe site-ul galeto.ro, dar și pe toate aplicațiile cu mâncare din București.

Tot la același număr de telefon puteți face rezervări pentru organizări evenimente în sector 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button