Site Overlay

Delivery sector 4. Galeto face un pas important

Ce îți dorești mai mult atunci când cauți un restaurant cu delivery în sector 4? Să fie mâncarea la care ai visat chiar dacă asta presupune să aștepți mai mult sau să ajungă cât mai repede la tine și să fie în cantități generoase? Ei bine, ce ai spune dacă le-ai avea pe toate? Restaurantul Galeto face un pas important în zona de delivery sector 4. Mai exact, oferă preparate de calitate și livrare mult mai rapidă.

Galeto este unul dintre puținele restaurante din sectorul 4 care poate atinge fără probleme o capacitate de până la 100 de livrări pe zi. Avem personal instruit pentru ca orice comandă să fie gestionată perfect astfel încât mâncărurile comandate să ajungă calde la client.

Trebuie să știi că Restaurantul Galeto nu se rezumă la a face delivery în sectorul 4. Acum livrăm în Popești Leordeni, în comuna Jilava, dar și în mai multe zone din sectorul 3.

 Pentru a verifica dacă te afli în zona de livrare și pentru a comanda, îți punem la dispoziție numărul de telefon 0765 253 555.

Dacă timpul îți permite, suntem bucuroși să te invităm la restaurantul nostru de pe strada Nițu Vasile, nr 61. Avem cea mai tare terasă din sector 4, unde te poți bucura de lumină naturală fără să simți frigul de afară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button