Site Overlay

Surpriză! Galeto va deschide în curând terasa

Dacă îți este dor de vară și de stat la terasă, ei bine, Galeto va redeschide cea mai prietenoasă terasă din sectorul 4. Am început deja pregătirile și în cel mai scurt timp vom face marele anunț. Vremea frumoasă ne îndeamnă să deschidem porțile pentru toți cei care își doresc să savureze preparatele noastre în aer liber, în condiții de siguranță.

Te vom aștepta într-o atmosferă care să te trimită cu gândul la vacanță și să te facă să uiți pentru o clipă de presiunea vremurilor. Pentru a afla când vom deschide terasa de pe Nițu Vasile, Sector 4, stați cu ochii pe pagina noastră de Facebook, unde vom face în curând marele anunț!

Și pentru că ne dorim să ne răsplătim clienții, în curând vom începe și o serie de concursuri, cu premii delicioase, care se vor derula pe Facebook.

Până atunci, vă stăm la dispoziție prin serviciul de delivery în Sectorul 4, în Sectorul 3, în Popești Leordeni și în comuna Jilava. Dacă vrei să beneficiezi de un discount de 10% la orice comandă, cu excepția meniului zilei, te invităm să faci comandă telefonică la numărul: 0765 253 555.

Poți comanda și pe site-ul Galeto.ro sau pe toate celelalte aplicații deja cunoscute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button