Site Overlay

Cauți terasă deschidă de 1 Mai în sectorul 4? Hai la Galeto!

Cauți terasă deschisă de 1 Mai în Sectorul 4? Vrei să te bucuri de cei mai buni mici într-o atmosferă de vacanță? Atunci i-ați prietenii sau familia și hai la Galeto! Am început deja pregătirile pentru zilele de sărbătoare care vor urma și suntem gata să bifăm o nouă petrecere în calendar.

Cu ce te așteptăm?

Cu preparate proaspete delicioase la grătar, la cuptor și la tigaie, cu o gamă impresionantă de vinuri, cu bere proaspătă și rece, dar și cu muzică bună. Și totul se va desfășura în condițiile cele mai bune pentru cei care ne vor călca pragul.

Dacă vrei să fii sigur că vei prinde o masă pe terasa Galeto din Sectorul 4, grăbește-te să faci o rezervare la 0765 253 555 și te vom aștepta cu drag.

Ți-am pregătit și surprize care vor avea finalitate pe 1 Mai și despre care poți afla chiar acum pe pagina noastră de Facebook! Așa că nu ai niciun motiv să stai în casă și să nu te distrezi așa cum o făceai în cei mai buni ani!

Iar dacă timpul nu îți permite, atunci poți comanda mititeii și orice alt preparat din meniul nostru la numărul de telefon afișat mai sus! Galeto face acum delivery în Sectorul 4, Sectorul 3, Popești Leordeni și comuna Jilava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button