Site Overlay

Te-ai săturat de drob şi cozonac? Galeto îţi face o propunere!

Hristos a Înviat!

După trei zile cu mese întinse, unde vedetele au fost friptura de miel, drobul şi cozonacul, a venit timpul să facem o schimbare majoră!

Galeto îţi vine în întâmpinare cu o propunere de nerefuzat. Dacă te-ai săturat de mâncarea tradiţională, te aşteptăm pe terasa noastră de pe strada Niţu Vasile nr 61 din Sector 4 să te bucuri de soare, de muzică şi de preparate cu totul speciale.

La noi veţi găsi tot timpul paste făcute în casă: Tagliatele cu somon fume, paste cu fructe de mare, tortellini gătite în diverse feluri, pene cu pui şi panac, pene siciliene al forno, milaneze şi cele mai bune carbonara.

Dacă vrei preparate uşoare şi sănătoase, te invităm la o porţie de peşte. Crap în crustă de mălai, păstrăv, macrou, şalău, midii şi somon proaspăt se numără printre preparatele pe care ţi le propunem după zilele de sărbătoare.

La capitolul salate, stăm la fel de bine. Te invităm la o salată Galeto cum nu ai mai mâncat niciunde, ori la una cu ton, Caesar sau grecească. Avem şi o salată foarte bună inventată de vecinii noştri bulgari.

Bucură-te de varietatea preparatelor nostre şi fă-ne o vizită!

Galeto oferă şi delivery în Sector 4, Sector 3, Jilava şi Popeşti Leordeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button