Site Overlay

Cauți un restaurant pentru botez în Sector 4? Galeto este alegerea perfectă!

Ești în cautarea unui restaurant pentru botez în Sector 4? Te așteptăm pe str. Nițu Vasile , nr 61, la restaurantul Galeto, unde ți-am pregătit oferte de neratat pentru această vară! În plus avem și o terasă acoperită minunată pe care ți-o putem pune la dispoziție pentru ca evenimentul tău să fie de vis!

Noi, cei de la Galeto venim în ajutorul tău cu o multitudine de variante de meniuri pentru ca botezul, nunta sau ziua ta să fie un eveniment cu totul special. Totodată îți oferim posibilitatea de a-ți crea singur combinațiile de gusturi pe care le dorești pe mesele invitaților.

Mai mult, ca orice restaurant pentru botez care se respectă, suntem deschiși la propuneri referitoare la amenajarea spațiului în funcție de tematica evenimentului tău, alegerea muzicii și organizarea momentelor-surpriză pe care le doriți.

Pentru a te convinge de calitatea preparatelor noastre, te invităm pe terasa Galeto unde este deja o atmosferă de vacanță. Iar pentru verificarea disponibilității locației pentru data evenimentului tău, dar și pentru alte detalii, ne poți suna la 0765 253 555.

Dacă vrei să afli și ce alte surprize ți-am pregătit pentru această vară, urmărește-ne pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button