Site Overlay

Descoperă cea mai frumoasă terasă din sectorul 4!

Odată cu marea relaxare, Galeto a deschis pentru tine cea mai frumoasă terasă din sectorul 4. Aşadar, te aşteptăm pe strada Niţu Vasile, nr 61, din sector 4, să guşti puţin din spiritul de vacanţă pe care îl vei regăsi în locaţia noastră.

Înainte de a crea acest loc de poveste, ne-am gândit în primul rând cum ne-ar plăcea nouă să arate o terasă perfectă pentru o zi de vară. Aşa că am creat toate condiţiile pentru ca tu să poţi lua masa afară cu prietenii fără să te plouă şi fără să simţi disconfortul zilelor toride de vară. Mai exact, noi avem terasă acoperită şi sisteme de pulverizare a apei pentru crearea sentaţiei de răcoare atunci când este cazul.

Credem că este terasa din sectorul 4 care îmbină perfect muzica şi decorul pentru a crea o atmosferă plăcută. Cât despre mărimea ei, vă putem spune că găzduim frecvent şi evenimente aici şi încă rămâne mult loc şi pentru clienţii noştri.

Şi pentru că ştim că atmosfera nu este totul, trebuie să ştii că restaurantul Galeto îţi oferă un meniu complex cu preparate gustoase oferite în porţii generoase.

Mai mult, pe terasa noastră din sector 4 găsiţi tot timpul oferte care să vă surprindă şi să vă facă ziua mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button