Site Overlay

Stand-Up Comedy în Sectorul 4. Galeto dă startul la distracție!

Galeto aduce nume grele ale stand-up-ului românesc în sectorul 4. Te așteptăm pe 8 iulie la o seară incendiară!

După un an cel puțin ciudat, a venit timpul să ne descrețim frunțile și să ne bucurăm de o porție de stand-up comedy în Sectorul 4. Galeto îi aduce pentru tine pe Ana Maria Calița, Elena Voineag și Cristian Dumitru, trei dintre cei mai buni comedianți din România, care promit lacrimi de râs.

Așa că nu mai pierde vremea și rezervă acum locul tău la marea distracție de joi, 8 iulie, de pe terasa restaurantului Galeto din strada Nițu Vasile, nr 61. Iar pe lângă spectacol, te așteptăm cu o varietate de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri iscusiți și băuturi pentru toate gusturile, atât reci cât și calde.

Așadar, nu ai niciun motiv să stai în casă când este rost de distracție și voie bună la restaurantul Galeto. Mai mult, trebuie să știi că indiferent de vreme, la restaurantul nostru nu vei avea nicio grijă, pentru că avem o terasă acoperită și aerisită.

Pentru rezervări, sună acum la 0765.253.555 sau la 0744.914.007.â

Grăbește-te să prinzi loc în față la cea mai tare seară de stand-up comedy din Sectorul 4. Fii la curent cu toate ofertele și surprizele pe care le pregătim pentru tine pe pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button