Site Overlay

Cauți o terasă în Sector 4 perfectă pentru o zi toridă? Te așteptăm la Galeto!

Zielele de vară, cu soare puternic, trebuie să ne bucure și nicidecum să ne țină în casă! Acum, cât încă putem să ne bucurăm de compania prietenilor și să petrecem timp de calitate în aer liber, îți propunem o ieșire la Galeto. Nu este doar o simplă terasă în Sector 4, ci acel loc în care vei găsi exact ce ți-ai dorit.

Te aștetăm la terasa noastră pe strada Nițu Vasile, nr 61, unde îți promitem că vei avea parte de o atmosferă răcoroasă în zilele toride ale “lunii lui cuptor” pentru că avem un sistem de pulverizare a aperi care ne ajută să ținem căldura la distanță.

Cât despre preparatele noastre, te vei convinge încă de la prima comandă că merită să ne lași cel puțin un LIKE pe Facebook. Ne face plăcere să te anunțăm că în meniul nostru vei găsi preparate mediteraneene, românești ca la mama acasă și chiar câteva bunătăți din zona Asiei. Mai mult, la terasa noastră din Sectorul 4 vei găsi tot timpul oferte valabile doar în locație și multe alte surprize despre care poți afla pe rețelele noastre de socializare.

Și pentru că este vară și știm cât de importante sunt băuturile reci și gustoase, la Galeto vei găsi tot timpul o gamă generoasă de vinuri, beri la draft și la sticlă, cocktail-uri cu alcool sau fără și multe alte “licori” delicioase.

Pentru rezervări îți punem la dispoziție numărul de telefon: 0765 253 555.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button