Site Overlay

Muzica live in Sectorul 4. Galeto da startul la distractie!

Cauti un restaurant cu muzica live in Sectorul 4? Galeto ti-a pregatit surpriza verii. Incepand de saptamana viitoare, pe terasa noastra din Nitu Vasile nr 61, vor incepe petrecerile de care suntem siguri ca iti era dor.

In fiecare vineri si sambata Florin (solist vocal) si Liviu (orga) din Trupa 9 vor face show in restaurantul nostru! Si pentru a te asigura ca vei prinde o masa buna pentru tine si prietenii tai, am pus la dispozitie numarul 0765 253 555 pentru rezervari si detalii.

Vara asta ne-am propus sa te surprindem cu preaparate delicioase si o atmosfera care sa te faca sa te simti ca in vacanta! Si pentru ca nu stim cum o sa fie vremea, ne-am asigurat ca suntem pregatiti pentru a face fata atat temperaturilor ridicate cat si ploilor de vara. Terasa noastra este acoperita si dotata cu un sistem de pulverizare a apei pentru alungarea caldurii.

Despre calitatea serviciilor nostre, poti afla mai multe de la sutele de clienti care ne-au scris pe retele de socializare si care continua sa ne veziteze de ani de zile. Si daca iti propui sa ne pui bucatarii la incercare, te invitam sa consulti meniul nostru AICI si apoi poti comanda la numarul de telefon de mai sus. Acum avem serviciu de livrari la domiciliu disponibil in sectorul 4, in sectorul 3, in Popesti Leordeni si in comuna Jilava.

Te asteptam cu muzica live in Sectorul 4!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2024 RESTAURANT GALETO. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Call Now Button